Certificeringen

Wie in de wereld van elektrotechniek wil meetellen, dient te beschikken over de nodige certificaten. Vanzelfsprekend zijn wij VCA-gecertificeerd. Maar we hebben nog meer zekerheden huis. Zo hebben wij ook de certificaten NCP en SEI. Daarnaast zijn wij ook lid van UNETO-VNI.

Onze certificeringen

VCA Certificaat
Tech Elektro is al sinds 2007 een VCA* gecertificeerd installatiebedrijf.VCA staat voor:  Veiligheids Certificaat Aannemers en geeft aan dat Tech Elektro volgens een aantal veiligheidsnormen werkt om schades en ongevallen bij werknemers en overige mensen op de werkvloer te voorkomen.
Het VCA* certificaat nummer van Tech Elektro is: NCK .2013.249.VCA
SEI Certificaat
Tech Elektro is al sinds 2006 erkend installatiebedrijf bij de SEI.
SEI staat voor: Stichting Erkende Installatiebedrijven. Dit certificaat geeft aan dat de kwaliteit van onze installatie bij ons in een hoog vaandel staat. En dat u van ons de kwaliteit mag verwachten die u beoogd.
Het SEI erkennings nummer van Tech Elektro is: E-18716
Uneto Certificaat
Tech Elektro is sinds 2007 lid van Uneto-Vni. Uneto-Vni is de vakbranche organisatie voor de installatie installateurs in Nederland. Uneto-Vni staat voor gewaarborgde kwaliteit in de installatietechniek.
Het Uneto-Vni  nummer van Tech Elektro is: 338059
NCP Certificaat
Tech Elektro is tevens sinds 2007 gecertificeerd installatiebedrijf bij het NCP. Het NCP staat voor:  Nationaal Centrum voor Preventie. Om brandmeld- inbraakinstallatie te mogen maken moet men als installateur gecertificeerd zijn als installatiedeskundige voor brandmeldinstallaties.
Het erkenningsnummer van Tech Elektro is: 11862­_IB_6760